Mambo

El mambo és una forma musical i un estil de dansa cubà. La paraula mambo pertany a la religió vodú, és d'origen africà i significa conversar amb els déus.


El 1938 el compositor Orestes López va escriure la cançó anomenada Mambo, derivada d'un ritme popular cubà, el danzón, i de la contradansa europea en la seva versió americana però amb ritmes de la música popular africana.


A finals de la dècada del 1940, Pérez Prado va popularitzar la versió més coneguda del Mambo en la qual domina la forma sincopada i la contradansa. El director de l'orquestra pronuncia la paraula mambo allargant la primera vocal i assimilant la resta al so d'un tambor. El ritme té unes característiques que inviten a moure el cos.


Altres músics com Enrique Jorrín, Xavier Cugat, Benny Moré i Tito Puente experimentaren amb noves versions del mambo mesclant altres ritmes llatins com el txa-txa-txa.


El 1999, el cantant Lou Bega va treure al mercat un remix de Mambo number 5, de Pérez Prado, que va ser un gran èxit internacional.


IMATGES

  • Mambo
  • Mambo
  • Mambo
  • Mambo
  • Mambo
  • Mambo

VÍDEOS

  • Mambo
  • Mambo

Orquestra conjunt, duo, trio i quartet musical de Barcelona per ballar, estil musical Mambo

Solimar és un conjunt músical de Mambo de Barcelona i d'altres estils musicals, ideal per a les seves cel·lebracions i festes. Demani'ns pressupost!


Solimar


Els millors èxits per ballar cantats en directe, repertori variat a mida per cada ocasió, amb música dels anys 60, 70, 80, 90, 2000s i actuals, balls de saló, balls d'envelat i molta marxa, per tenir el millor ambient a la vostra festa.


15 anys d'experiència fent amics a centenars d'actuacions arreu del país, fent ballar públics de totes les edats.


Oferim un servei professional, amb serietat en el tracte i atenció personalitzada.


Assegureu l'èxit de la vostra festa.


Demaneu informació i pressupost:

info@solimarmusica.com

93.512.24.13


Serveis que us oferim:Estils musicals:Youtube

Plugins xarxes socials