Activitats i calendari

Dia 31 de decembre, sopar i revetlla de Cap d'Any amb Solimar Trio a Torrelavit. Acomiadarem l'any sopant en família, i després de les campanades, començarem l'any nou amb bon peu ( mai millor dit ), ballant amb una selecció de super èxits de totes les èpoques per disfrutar junts. Us esperem !!

Dia 30 de decembre a les 17h, ball per la gent gran a càrrec de Joan Anton cantant i músic,  al centre cívic Jardins de La Pau del Prat de Llobregat

 

 

21 de decembre a les 17:30h,  festa de Nadal al Centre Cívic Llatí de Santa Coloma de Gramanet, amb Joan Anton Cantant i músic. Ball molt marxós per la gent gran.

20 de decembre a les 17h; ball i festa de Nadal per la gent gran a la Residència Sant Josep de Barcelona, amb Solimar Duo. Farem una bona festa per la gent gran i els seus familiars

19 de decembre a les 16h, ball i festa de Nadal per la gent gran a la residencia  El Respir  a les Llars Mundet de Barcelona. Festa molt animada amb música de revetlla per tothom amb Solimar Trio

Dissabte a Cunit a les 20h, Diver Nadal amb Solimar Trio, música cantada en directe, super èxits per tothom dels anys 60, 70, 80 i molts més per ballar i passar-ho bé.

Aquest divendres dia 14 de desembre, actuem Solimar Duo a la Residència geriàtrica de Sant Roc a Badalona, ​​a les 20 h: Revetlla, ball i festa de Nadal per a la gent gran i famílies.

Balls de saló a l'envelat de Santa Maria de Palautordera amb el Duo Solimar. 

L'associació Afadis Baix Montseny organitza, un diumenge més, una sessió de ball de tarda. El Duo Solimar ens encarregarem de mantenir la pista de ball sempre plena, amb un bon repertori variat que segueix el ritme de les vostres cames ! No us ho perdeu.

Dissabte 10 de novembre festa d'aniversari a Vilafranca del Penedès amb Solimar Duo Orquestra.
Actuem per segona vegada aquest any per celebrar els aniversaris d'una família molt especial ! Una vegada més el Duo Solimar oferirem una gran festa cantant èxits de totes les èpoques i estils.

3 hores de música per ballar de totes les èpoques. Ball per la gent gran i per tothom al centre cívic Jardins de la Pau.

Festa sorpresa de 80 aniversari amb Joan Anton Cantant, Músic i DJ a Sant Andreu de la Barca

Després de dinar al restaurant amb tota la família, la Pepita es trobarà amb una gran sorpresa al arribar a casa ! Com li agrada ballar, li regalarem una super festa pel seu aniversari amb música cantada en directe que no oblidarà mai ! Hi haurà música de totes les èpoques per tota la familia i ens ho passarem fenomenal ;)

 

Solimar Duo Orquestra al Foment Hortenc de Barcelona.

Celebra la castanyada amb nosaltres el 31 d’octubre a les 21h. Pots portar el sopar de casa, sense beguda. Venda d’entrades al bar del Foment del 22 d’octubre al 30 d’octubre al migdia (tant per socis com per no socis).
L’entrada inclou CONCERT, BALL, CASTANYES I 1 CONSUMICIÓ (refresc, cervesa, aigua o copa de vi).
No t’ho perdis, t’animem a venir disfressat!! Gaudireu un any més de l’orquestra Solimar!
Preu soci 8€ i no soci 10€. VENDA D’ENTRADES AL BAR DEL FOMENT

No us ho perdeu ! Animeu-vos a venir. A participar i a ballar amb les persones més grans del poble, farem una festa molt animada,  per alegrar amb grans èxits de tots els estils.

3 hores de música per ballar de totes les èpoques. Ball per la gent gran i per tothom al centre cívic Jardins de la Pau.

A les 22h a la plaça Catalunya, tancament de les activitats del Diver Mercat amb una selecció de la millor música per ballar i passar-ho bé !  

A les 11h al carrer Joan Maragall, amb el grup d'animació amb música " Pinxo & Punxa ". Per nens, pares, família i amics ! 

Festes del barri Hispanitat de Viladecans amb Solimar Trio

A les 22:30h ball i festa per tothom !

A la plaça Doctor Guardiet, 13:30h paella popular i després ball amb música ben variada i animada per tothom.