Activitats i calendari

Ball popular amb la millor música per disfrutar tothom després de dinar al parc dels pinetons de Cerdanyola del Vallès. 

19 de maig Duo Solimar ball després de dinar popular.

Una vegada més a la residencia la Ginesta de Castellcir alegrant la tarda a la gent gran ens ho passarem molt bé amb un repertori molt animat com sempre !

 

17 de maig Joan Anton cantant i músic ball i festa a la residència.

Festa per disfrutar i ballar tothom amb el duo Solimar, després del dinar popular a l'aire lliure, on tothom portarà menjar casolà per compartir.

 

12 de maig Duo Solimar ball després del dinar popular.

Fa uns dies ens va trucar un amic d'en David, que fa 30 anys, i ens va comentar que li agrada molt la música que posen a les festes d'estiu amb orquestra i a les revetlles i a les festes de poble. Per això va pensar que som ideals perquè... volen ballar ! Farem una bona festa de dues hores i segur que tota la família i amics s'ho passaran molt bé ! Som el millor regal per una festa d'aniversari ;)

4 de maig festa privada d'aniversari a Girona amb Duo Solimar

Una persona estimada per tots ens ha deixat. Era una persona molt alegre, que va gaudir tot el que va poder de la festa, del ball i de la música, i per acomiadar-se, les seves amistats i família prefereixen que la música que soni al seu enterrament sigui també alegre. Es volen acomiadar amb alegria, amb aquest record, i ens demanen que al cementiri durant l'enterrament, el Trio musical toquem cançons alegres, i que vestim de forma informal, sense tanta serietat : com a ell li hauria agradat.

28 d'abril actuació musical privada amb Trio Solimar a Barcelona

Una nova tarda de diumenge per ballar a l'envelat de palautordera organitzat per afadis baix montseny, obert a tothom a qui agradi ballar, sobretot balls de saló, balls d'envelat, balls de festa major, música dels anys 60, 70, 80, 90, ritmes llatins i alguns èxits actuals, tot cantat i animat en directe amb les veus del duo solimar.

7 d'abril a les 18h, ball a l'envelat de Santa Maria de Palautordera amb Duo Solimar.

Passarem una tarda de ball mPassarem una tarda de ball molt agradable, no us ho perdeu ! 3 hores de ball amb 30 minuts de descans per berenar. Recorregut musical pels clàssics de balls de saló i festa major ( boleros, foxtrot, pasdoble, ranxeres, mexicanes, valsos, cumbia, rumba, salsa, merengue, mambo, cha cha cha, tango, swing, lentes, rock...) amb una estona ben marxosa cap al final per agafar gana per sopar.

31 de març, 18:30h, ball al casal de jubilats de guissona i comarca

Acte de cloenda de totes les activitats organitzades per l'ajuntament de Rubí amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Música de totes les èpoques i estils i molta marxa  amb Trio Solimar. Un gran repertori molt variat per no parar de ballar ! 

29 i 30 de març, 22h :  festa ball de les dones al Celler Cooperatiu de Rubí amb Trio Solimar

Dissabte 2 de març d'11 a 13h animació de carnestoltes amb música al mercat d'Abrera amb Duo Solimar.

Animació amb música per les parades del mercat, us hi esperem disfressats per fer plegats una bona festa de carnaval.

Dissabte 2 de març d'11 a 13h animació de carnestoltes amb música al mercat d'Abrera amb Duo Solimar.


9 de març : gran ball i festa de Carnaval amb Duo Solimar a la Torre de l'Espanyol ( Tarragona )
Ball i festa de Carnestoltes per totes les edats. De 23 a 2h.

 

9 de març, de 23h a 2h, festa de Carnaval a la Torre de l'Espanyol a Tarragona


8 de març : festa de Carnestoltes per la gent gran al centre cívic llatí de Santa Coloma de Gramenet ( Barcelona ) 17:30h. amb Joan Anton Cantant i Músic.
Farem un any més una festa molt marxosa i animada, per fer ballar les disfresses que portaran les dones més rumberes de Santa Coloma.

 

8 de març a les 17:30 h, festa de Carnestoltes al centre Cívic Llatí de Santa Coloma de Gramanet


3 de març 2019,  a les 18h ball a l'envelat de Palautordera amb Solimar Duo.
Repertori variat de balls de saló per tots els públics, per no parar de ballar. Berenar al descans. La sala de ball sempre plena amb Duo Solimar !

3 de març a les 18h, ball a l'envelat de palautordera amb Solimar Duo

23 de febrer, a les 14h al centre cívic Teixonera, de Barcelona, dinar, ball i festa d'aniversari de l'associació de dones amb Joan Anton Cantant i Músic.
Com cada any, ens trobem a Barcelona amb aquesta colla de dones valentes, plenes d'energia,  per celebrar l'aniversari de l'associació de dones en molt bona companyia. Ens lleparem els dits amb un bon dinar i després ballarem i ens ho passarem molt bé !

23 de febrer 2019 a les 14h, dinar, ball i festa al Centre Cívic Teixonera de Barcelona

El 20 de febrer : a les 18h,  festa per la gent gran a la residència d'Ascó ( Tarragona ) amb el Duo Solimar.
El Duo Solimar animarem la tarda a la gent gran de la residència amb bona música de festa major cantada en directe.

20 de frebrer 2019 a les 18h, festa per la gent gran a la residència d'Ascó, Tarragona

Festa privada amb amics i família per celebrar els 50 anys d'en Sergio. Al restaurant del club de tir, a Montjuic, Barcelona. Sopar d'aniversari amb pastís, ball i festa amb el millor repertori de Solimar Duo cantat en directe, i moltes sorpreses. 

9 de febrer 2019,  sopar i festa de 50 aniversari amb l actuació del Duo Solimar.

Música cantada en directe per alegrar la tarda a la gent gran de la residència  La Ginesta, de Castellcir, animat per les treballadores de la residència, familiars, voluntaris... Tothom és benvingut per compartir una estona fantàstica amb les àvies i els avis i acompanyar-los. No us ho perdeu! 
 

1 de febrer 2019, festa amb música a la Residència

Dia 31 de desembre, sopar i revetlla de Cap d'Any amb Solimar Trio a Torrelavit. Acomiadarem l'any sopant en família, i després de les campanades, començarem l'any nou amb bon peu ( mai millor dit ), ballant amb una selecció de super èxits de totes les èpoques per disfrutar junts. Us esperem !!

31 de desembre 2018, sopar i revetlla de Cap d'Any amb Solimar Trio a Torrelavit

Dia 30 de desembre a les 17h, ball per la gent gran a càrrec de Joan Anton cantant i músic,  al centre cívic Jardins de La Pau del Prat de Llobregat

 

 

30 de desembre 2018 a les 17h, ball per la gent gran al Prat de Llobregat

21 de desembre a les 17:30h,  festa de Nadal al Centre Cívic Llatí de Santa Coloma de Gramanet, amb Joan Anton Cantant i músic. Ball molt marxós per la gent gran.

21 de desembre a les 17:30h festa de nadal al Centre Cívic Llatí de Santa Coloma de Gramanet

20 de desembre a les 17h; ball i festa de Nadal per la gent gran a la Residència Sant Josep de Barcelona, amb Solimar Duo. Farem una bona festa per la gent gran i els seus familiars

20 de desembre del 2018 a les 17h, ball i festa de Nadal a la Residència Sant Josep de Barcelona

19 de desembre a les 16h, ball i festa de Nadal per la gent gran a la residencia  El Respir  a les Llars Mundet de Barcelona. Festa molt animada amb música de revetlla per tothom amb Solimar Trio

19 de desembre 2018 a les 16h: Ball i festa de Nadal per a la gent gran a la Residència Respir

Dissabte a Cunit a les 20h, Diver Nadal amb Solimar Trio, música cantada en directe, super èxits per tothom dels anys 60, 70, 80 i molts més per ballar i passar-ho bé.

Dissabte 15 de desembre del 2018 a les 20h, Cunit: Solimar Trio, música cantada en directe

Aquest divendres dia 14 de desembre, actuem Solimar Duo a la Residència geriàtrica de Sant Roc a Badalona, ​​a les 20 h: Revetlla, ball i festa de Nadal per a la gent gran i famílies.

Divendres 14 de desembre del 2018 a les 20h - Revetlla, ball i festa de Nadal per la gent gran i familias a Badalona

Balls de saló a l'envelat de Santa Maria de Palautordera amb el Duo Solimar. 

L'associació Afadis Baix Montseny organitza, un diumenge més, una sessió de ball de tarda. El Duo Solimar ens encarregarem de mantenir la pista de ball sempre plena, amb un bon repertori variat que segueix el ritme de les vostres cames ! No us ho perdeu.

Diumenge 11 de Novembre de 2018, a las 18h - Balls de saló a l'envelat de Santa Maria de Palautordera

Dissabte 10 de novembre festa d'aniversari a Vilafranca del Penedès amb Solimar Duo Orquestra.
Actuem per segona vegada aquest any per celebrar els aniversaris d'una família molt especial ! Una vegada més el Duo Solimar oferirem una gran festa cantant èxits de totes les èpoques i estils.

Dissabte 10 de Novembre 2018 - Festa d'aniversari a Vilafranca del Penedès

3 hores de música per ballar de totes les èpoques. Ball per la gent gran i per tothom al centre cívic Jardins de la Pau.

Diumenge 4 de novembre de 2018 a les 17h - Ball per a la gent gran al Prat de llobregat amb Joan Anton Cantant i Músic

Festa sorpresa de 80 aniversari amb Joan Anton Cantant, Músic i DJ a Sant Andreu de la Barca

Després de dinar al restaurant amb tota la família, la Pepita es trobarà amb una gran sorpresa al arribar a casa ! Com li agrada ballar, li regalarem una super festa pel seu aniversari amb música cantada en directe que no oblidarà mai ! Hi haurà música de totes les èpoques per tota la familia i ens ho passarem fenomenal ;)

 

Dissabte 3 de Novembre de 2018 - Festa sorpresa de 80 aniversari amb Joan Anton Cantant, Músic i DJ a Sant Andreu de la Barca

Solimar Duo Orquestra al Foment Hortenc de Barcelona.

Celebra la castanyada amb nosaltres el 31 d’octubre a les 21h. Pots portar el sopar de casa, sense beguda. Venda d’entrades al bar del Foment del 22 d’octubre al 30 d’octubre al migdia (tant per socis com per no socis).
L’entrada inclou CONCERT, BALL, CASTANYES I 1 CONSUMICIÓ (refresc, cervesa, aigua o copa de vi).
No t’ho perdis, t’animem a venir disfressat!! Gaudireu un any més de l’orquestra Solimar!
Preu soci 8€ i no soci 10€. VENDA D’ENTRADES AL BAR DEL FOMENT

Dimecres 31 d'octubre de 2018 a les 21h -  Gran festa de Castaween ( Castanyada i Halloween ) amb Solimar Duo Orquestra.

No us ho perdeu ! Animeu-vos a venir. A participar i a ballar amb les persones més grans del poble, farem una festa molt animada,  per alegrar amb grans èxits de tots els estils.

Dimecres 31 d'octubre de 2018 a les 16:30h - Ball i festa de la Castanyada a la residència la Ginesta de Castellcir. Amb Joan Anton Cantant i Músic.

3 hores de música per ballar de totes les èpoques. Ball per la gent gran i per tothom al centre cívic Jardins de la Pau.

Diumenge 14 d'octubre de 2018 a les 17h - Ball per la gent gran al Prat de Llobregat amb Joan Anton Cantant i Músic

A les 22h a la plaça Catalunya, tancament de les activitats del Diver Mercat amb una selecció de la millor música per ballar i passar-ho bé !  

Dissabte 13 d'octubre ( nit ) -  Música de festa per ballar a Cunit amb Solimar Trio

A les 11h al carrer Joan Maragall, amb el grup d'animació amb música " Pinxo & Punxa ". Per nens, pares, família i amics ! 

Dissabte 13 d'octubre ( matí ) - Animació infantil a Sant Feliu de Llobregat

Festes del barri Hispanitat de Viladecans amb Solimar Trio

A les 22:30h ball i festa per tothom !

Divendres 12 d'octubre - Festes del barri Hispanitat de Viladecans amb Solimar Trio

A la plaça Doctor Guardiet, 13:30h paella popular i després ball amb música ben variada i animada per tothom.

Dissabte 6 Octubre - Dinar i ball per la gent gran a Rubí amb Trio Solimar

Plugins xarxes socials

Disseny