Fox trot

El foxtrot o fox-trot és un popular ball nord-americà, que neix el 1912 amb les primeres orquestres de jazz. El seu nom significa, literalment, "trot de la guineu" i fa referència a les primitives danses negres que imitaven passos d'animals i en les quals es van inspirar els primers ballarins de foxtrot. Ràpidament, aquest ball es converteix en el més popular dels Estats Units. Quan arriba a Europa, troba una forta oposició entre els sectors més conservadors, hostils a qualsevol canvi, però res va poder impedir que es popularitzés també en el vell continent.


A partir del foxtrot original apareixeran dues de les modalitats dels actuals concursos internacionals: l'Slow-Fox (fox lent) i el Quickstep (fox ràpid). El fox lent es ballava inicialment amb un temps de 48 compassos per minut, nombre que es va anar reduint fins a arribar a 32 compassos per minut a finals dels anys 20. El Quickstep, en canvi, té entre 50 i 52 compassos per minut.


Aquest ball deu el seu nom al seu creador, un americà anomenat Harry Fox Els anys 30 van ser l'època daurada d'aquest gènere, i va ser llavors quan el Slow Fox es va introduir en els balls Standard.


IMATGES

  • Fox trot
  • Fox trot
  • Fox trot
  • Fox trot
  • Fox trot
  • Fox trot

VÍDEOS

  • Fox Trot
  • Fox Trot

Orquestra conjunt, duo, trio i quartet musical de Barcelona per ballar, estil musical Fox Trot

Solimar és un conjunt músical de Fox trot de Barcelona i d'altres estils musicals, ideal per a les seves cel·lebracions i festes. Demani'ns pressupost!


Solimar


Els millors èxits per ballar cantats en directe, repertori variat a mida per cada ocasió, amb música dels anys 60, 70, 80, 90, 2000s i actuals, balls de saló, balls d'envelat i molta marxa, per tenir el millor ambient a la vostra festa.


15 anys d'experiència fent amics a centenars d'actuacions arreu del país, fent ballar públics de totes les edats.


Oferim un servei professional, amb serietat en el tracte i atenció personalitzada.


Assegureu l'èxit de la vostra festa.


Demaneu informació i pressupost:

info@solimarmusica.com

93.512.24.13


Serveis que us oferim:Estils musicals:Youtube

Plugins xarxes socials