Country i Ball en línia

Country (també anomenat Country & Western) és un estil musical sorgit en els anys 20 en les regions rurals del Sud d'Estats Units i les Marítimes del Canadà. Va combinar en els seus orígens la música folklòrica d'alguns països europeus d'immigrants, principalment Irlanda, amb altres formes musicals ja arrelades a Amèrica del Nord, com el blues i la música espiritual i religiosa com el gospel. El terme country va començar a ser utilitzat en els anys 50 en detriment del terme Hillbilly, que era la manera com l'hi coneixia fins aleshores, acabant de consolidar el seu ús en els 70.


El country tradicional, es tocava essencialment amb instruments de corda, com la guitarra, el banjo, el violí senzill (fiddle) i el contrabaix, encara que també intervenien sovint l'acordió (d'influència francesa per a la música cajún), i l'harmònica. En el country modern s'utilitzen sobretot els instruments electrònics, com la guitarra elèctrica, el baix elèctric, els teclats, el dobro, o la steel guitar.


IMATGES

  • Country i Ball en línia
  • Country i Ball en línia
  • Country i Ball en línia
  • Country i Ball en línia
  • Country i Ball en línia
  • Country i Ball en línia

VÍDEOS

  • Country i Ball en línia
  • Country i Ball en línia

Orquestra conjunt, duo, trio i quartet musical de Barcelona per ballar, estil musical Country

Solimar és un conjunt músical de Country de Barcelona i d'altres estils musicals, ideal per a les seves cel·lebracions i festes. Demani'ns pressupost!


Solimar


Els millors èxits per ballar cantats en directe, repertori variat a mida per cada ocasió, amb música dels anys 60, 70, 80, 90, 2000s i actuals, balls de saló, balls d'envelat i molta marxa, per tenir el millor ambient a la vostra festa.


15 anys d'experiència fent amics a centenars d'actuacions arreu del país, fent ballar públics de totes les edats.


Oferim un servei professional, amb serietat en el tracte i atenció personalitzada.


Assegureu l'èxit de la vostra festa.


Demaneu informació i pressupost:

info@solimarmusica.com

93.512.24.13


Serveis que us oferim:Estils musicals:Youtube

Plugins xarxes socials