Cha Cha Cha

El chachachá és un ritme originari de Cuba creat a partir del danzón pel compositor i violinista habanero Enrique Jorrín el 1953.


La influència del danzón:


Els danzones eren interpretats només per instruments, mentre que Jorrín va introduir les veus dels músics cantant a cor per donar-li més potència. Aquest estil va agradar als que ballaven, que ara podien improvisar més i van inventar noves figures. Durant els seus primers anys com a compositor, Jorrín només componia danzones, respectant els seus cànons musicals, però poc a poc va anar modificant algunes de les parts. Aquests fragments modificats agradar tant al públic que va decidir independitzar del danzón fins arribar al que ell va anomenar txa-txa-txa.


La instrumentació del chachachá originalment va ser presa del danzón, que a Cuba es toca amb una agrupació musical anomenada xaranga francesa. Aquesta consistia en la percussió, el piano, el baix, la flauta i una secció de cordes. L'auge del chachachá promoure aquest tipus d'agrupació, que ja estava perdent adeptes. Els grups més importants que el van interpretar van ser l'Orquestra Aragó, l'Orquestra Amèrica, Els Afectuosos i l'Orquestra de Enrique Jorrín.


En aquests moments la formació tradicional de la xaranga és la que predomina entre les orquestres populars cubanes. A [Cehegin], Gilberto Valdez forma la primera Xaranga dels EE. UU. que serviria d'influència fonamental per a les posteriors formacions, però en la dècada de 1970 va començar a decaure.


IMATGES

  • Cha Cha Cha
  • Cha Cha Cha
  • Cha Cha Cha
  • Cha Cha Cha
  • Cha Cha Cha
  • Cha Cha Cha

VÍDEOS

  • Cha Cha Cha
  • Cha Cha Cha

Orquestra conjunt, duo, trio i quartet musical de Barcelona per ballar, estil musical cha cha cha

Solimar és un conjunt músical de Cha Cha Cha de Barcelona i d'altres estils musicals, ideal per a les seves cel·lebracions i festes. Demani'ns pressupost!


Solimar


Els millors èxits per ballar cantats en directe, repertori variat a mida per cada ocasió, amb música dels anys 60, 70, 80, 90, 2000s i actuals, balls de saló, balls d'envelat i molta marxa, per tenir el millor ambient a la vostra festa.


15 anys d'experiència fent amics a centenars d'actuacions arreu del país, fent ballar públics de totes les edats.


Oferim un servei professional, amb serietat en el tracte i atenció personalitzada.


Assegureu l'èxit de la vostra festa.


Demaneu informació i pressupost:

info@solimarmusica.com

93.512.24.13


Serveis que us oferim:Estils musicals:Youtube

Plugins xarxes socials