Vols una bona revetlla en la teva festa d'aniversari ?

Tornar al Bloc


Vols una bona revetlla a la teva festa d'aniversari?

Segur que quan et trobes amb les festes d'un poble o la revetlla d'un barri reconeixes a l'instant aquest ambient característic de relaxació col·lectiva, alegria, bromes, festa, ball, tothom xerrant amigablement prenent una copa, ballant, menjant, sopant. .. i et ve de gust parar una estona i gaudir, deixar-te portar per aquest ambient i aquesta energia tan especial que es respira.

Fa 15 anys que a més d'alegrar les revetlles i festes de barris i pobles, portem aquesta mateixa festa, alegria i experiència amb públics de totes les edats, a les cases, restaurants i tot tipus de locals per animar les celebracions i els dies més especials : aniversaris, noces d'or i plata i diferents aniversaris de casament, comiats de soltera i de solter, festes de jubilació, reunions d'amics i veïns, casaments, aniversaris, inauguracions i moltes més.

Sorprèn a la persona que compleix anys o per a qui se celebri la festa, amb una cançó de benvinguda cantada en directe. Veuràs quina cara se li posa! Un regal que no s'esperarà. És un moment molt emotiu i divertit.

Assegura l'èxit de la teva festa amb una revetlla amb música cantada en directe, també oferim servei de DJ quan cal. La nostra especialitat és la música dels anys 80 tot i que tenim cançons de gairebé totes les èpoques i estils en el nostre ampli repertori, que combinem segons cada ocasió perquè totes i tots pugueu gaudir d'una festa amb bona música molt variada. T'animes?


Tornar al BlocVÍDEOSPlugins xarxes socials

Disseny