Gran èxit d'assistència als balls del dia internacional de les dones.

Tornar al Bloc


Aquest passat mes de març es van dur a terme balls de dones com a tancament de les activitats relacionades amb el dia internacional de les dones. 800 persones, totes dones, van assistir als dos dies que va organitzar l'ajuntament de Rubí al celler cooperatiu que van acabar amb ball amb la orquestra Solimar.
Gràcies a les dones que van assistir, va ser una de les millors festes que hem fet aquest any. Comentàvem amb en David Torras, el guitarrista, que si tots els assistents haguessin estat homes en lloc de dones, dubtem que s'hagués animat tant el ball. Les dones ens ho sabem passar bé !
En qualsevol cas, felicitats per la iniciativa de l'ajuntament. Creiem que es va sentir amb força l'energia de les dones i ha estat la millor festa de dones on hem actuat últimament, i una de les més multitudinàries. Totes les dones no van parar de ballar i es van divertir molt. 
Aquesta és la nostra feina i la nostra especialitat : treballem per mantenir la pista de ball sempre plena amb el nostre super repertori de música !
 


Tornar al BlocVÍDEOSPlugins xarxes socials

Disseny