Fem ballar tothom a la vostra festa d'aniversari !

Tornar al Bloc


Ja són molts els amics que compten amb nosaltres per animar les festes de la família i amics, perquè la gent s'ho passa molt bé ballant amb nosaltres... i estan esperant una ocasió especial per organitzar una festa un altre vegada, i contractar el duo, el trio o el quartet perquè tothom pugui ballar i passar-ho bé després del dinar o del sopar.

Hi han ocasions més especials en les que val la pena contractar un grup de música, i nosaltres som especialistes en aquestes festes, al restaurant, a una casa, a un local... tenim molta'experiència : 40 aniversari, 50 aniversari, complir 60, 70 o 80 anys, aniversari de casament... us oferim diferents possiblitats perquè tingueu l'energia de la música cantada en directe a la vostra celebració, amb muntatge d'equip de so i llums inclòs.

Moments memorables com cantar una cançó de benvinguda, dedicar cançons, música pel pastís d'aniversari... un duo musical és una sorpresa que no se l'espera ! I si podeu, per les ocasions més especials és ideal un trio musical - cantant, teclista cantant, músic guitarrista - , i el quartet, amb un percussionista. 
 


Tornar al BlocVÍDEOSPlugins xarxes socials