El ball en línia s'imposa davant dels escenaris a les actuacions de grups musicals als balls de festa Major.

Tornar al Bloc


Ja fa temps que davant dels escenaris on actuem els grups musicals orquestra que fem ball de festa major, el públic assistent es reuneix per ballar en línia. Al principi eren grups de gent gran o amants dels balls de saló que es troben cada setmana per practicar balls en línia, però ara cada cop s'apunta més gent de totes les edats, joves i grans, perquè quasi sempre hi ha una persona que dirigeix el ball i això permet que puguis apuntar-te al grup per divertir-te i moure el cos encara que no sàpigues ballar, aprenent sobre la marxa els moviments. És un ball que permet ballar sol o en grup.

Els estils musicals que es poden ballar en línia inicialment eren el country, el tango, la cumbia, el pasdoble, la ranxera, la bachata i altres, però ara cada cop hi han més moviments i coreografies que permeten estar quasi tota l'actuació del grup orquestra de ball de festa major ballant en línia, també amb música dels anys 60, 70, 80, 90, 2000, 2010, disco i molts estils musicals més. Mentre el ritme estigui ben marcat a la música, es pot ballar en línia.

Normalment, d'una forma natural les balladores i balladros es situen a la part davantera de l'escenari, i darrera les persones que ballen en parella. Al haver cada cop més persones ballant, des de l'escenari el grup de música veiem que a les festes majors i festa de barri es formen grups també darrera i als laterals del grup de gent que balla en parella, sent cada cop més nombroses les persones que ballen en línia. Això permet participar als balls encara que no sàpigues balls de saló, i per tant, que augmenti l'assistència i participació als balls de festa major que animem els grups musicals, que és una bona notícia. 

Benvingudes i benvinguts a la festa !

 

 


Tornar al BlocVÍDEOSPlugins xarxes socials