Com organitzar una festa amb orquestra músic, cantant o DJ ? Consells i idees

Tornar al Bloc


Organitzar una festa, aniversari, ball o qualsevol celebració o event amb música val molt la pena... però dóna més feina de la que sembla, veritat ? Aquí us donem uns quants consells basats en la nostra experiència perquè no us estresseu tant :

Reserva de la data i contractació :
1.    Reserveu amb temps : truqueu-nos per reservar la data amb la màxima anticipació possible, per assegurar-vos la nostra disponibilitat per la festa. Si feu la celebració a un restaurant o local, truqueu amb el màxim de temps possible també per poder triar el local que us agradi més.
2.    Reserva de la data per la festa : quan ens demaneu informació i pressupost, us podem reservar la data durant uns dies, mentre us ho penseu. Durant aquests dies, si algú altre ens preguntés la mateixa data, vosaltres tindríeu preferència i us avisaríem perquè ens confirméssiu la vostra decisió. 
3.    Tancar la data i contractació : teniu 2 formes de tancar la contractació per la vostra festa : podeu ingressar-nos una paga i senyal, i la resta ens ho pagueu el mateix dia de l'actuació, o bé signem un contracte d'actuació amb les vostres dades fiscals i les nostres. Moltes vegades, per tancar la contractació, també es fa una combinació de les dues ( paga i senyal i contracte signat ).    

Necessitats tècniques : 

La majoria són de sentit comú ! Però, amb les presses, ens oblidem sovint de moltes d'elles. Cal :


•    Un endoll al lloc de l'actuació. Consell : si no esteu segures de que hi hagi un endoll allà, porteu un allargador ( d'aquests enrotllables de 20, 30 o 40 metres ), per si de cas. Segur que vosaltres en teniu algun, o si no alguna persona que conegueu.
•    Un lloc on canviar-nos aprop : vestuaris, lavabo...
•    Tenir l'accés lliure fins l'escenari o lloc de l'actuació : a l'hora que quedem per fer la descàrrega i el muntatge, hem de poder accedir amb el cotxe fins el lloc de l'actuació, o el més aprop possible. 
•    Aparcament : si hem d'aparcar lluny, ho hem de saber amb anticipació.
•    Aigua mineral per beure durant l'actuació ( natural, no freda )
•    Donar-nos dinar o sopar, segons l'horari de la festa, ball o celebració, especialment si venim a muntar abans per fer la festa i ball, sigui amb música en directe o DJ, després del dinar o sopar.
•    Si ho feu en un restaurant, preguntar abans al restaurant que no hi hagi problema en que vingui un músic, cantant o DJ contractat per vosaltres a la hora en que voleu fer la festa, i que disposi d'un espai per posar l'equip i el músic.
•    Hora límit : si ho feu en un restaurant o local, preguntar fins a quina hora podeu estar fent la festa. 
•    Avisar, preguntar o tenir en compte els veïns, que no hi hagi problema en posar música a un bon volum : no seria la primera vegada que només començar la festa algun veí truca i es queixa a la policia i al cap d'una estona fan parar la festa.
•    Tarima o escenari : si és possible, disposar una tarima o escenari per l'artista, músics o DJ quedarà molt bé per la festa : els assistents veuran millor la actuació musical i l'artista tindrà millor visibilitat sobre el que està passant a la pista de ball... encara que sense tarima, la festa també està assegurada ! 

Teniu algun altra dubte ? Alguna pregunta sobre com contractar artistes músics o DJ ? Sobre com organitzar la festa ? 

Truqueu-nos o escriviu-nos : tenim molta experiència i us podem aconsellar.

Ens veiem a la festa !


Tornar al BlocVÍDEOSPlugins xarxes socials