Col.laboració entre l'Associació Afadis Baix Montseny i el grup Solimar Duo

Tornar al Bloc


Ja fa uns anys que l’associació Afadis Baix Montseny va fer-se càrrec de l'organització dels balls de diumenge tarda a l’envelat de Santa Maria de Palautordera. Des de llavors, s'ha recuperat el tradicional ball de diumenge tarda, tan típic a molts pobles, i que a molts llocs s'ha anat perdent per manca d'assistència, d'organitzadors o de recursos.

Apart de la gran tasca que realitza l'associació, aquesta aportació a la vida social del poble creiem que té un gran valor, ja que el ball ajuda a que la gent es trobi, parli i es diverteixi d'una forma dinàmica i saludable. Per altra banda, l'envelat és un bon espai per fer l'activitat, amb una bona capacitat per acollir força públic i així ajudar a que el ball faci goig. 

Gràcies a la feina i iniciativa d'Afadis, el Duo Solimar junt amb altres formacions musicals i grups de ball col-laborem - en la mesura de les nostres possibilitats - perquè aquestes tardes de ball es segueixin fent i oferint per disfrutar tothom que vulgui acostar-se a passar una bona tarda de ball. Per molts anys !


Tornar al BlocVÍDEOSPlugins xarxes socials