Grup de Ball de Festa Major

El Conjunt Solimar som un grup musical de Barcelona , orquestra per festes , amb molta experiència fent Ball de Festa Major arreu del país. Amb el Conjunt Solimar tindreu el millor repertori pel Ball de la Festa Major.


Una selecció, a mida per la vostra festa, de les millors cançons de tots els estils : ball d'envelat de Festa Major, les cançons més populars i els èxits més marxosos, per disfrutar escoltant i ballant a la plaça, al carrer o a l'envelat.


El Ball de la Festa Major és una excel-lent ocasió per trobar-nos tothom i compartir plegats una bona estona. Per això el Conjunt Solimar cuidem tots els detalls per assegurar l'èxit de la festa. Les melodies més conegudes... els millors ritmes per ballar... el Conjunt Solimar hem seleccionat la millor música, al llarg de centenars d'actuacions arreu del país.


Us oferim des dels balls d'envelat i de saló fins la marxa i els èxits més moguts. La millor combinació de la millor música, per fer ballar a la gent gran i també als més joves. Ball de tarda... Ball de nit... Una fabulosa selecció de música per Ballar, per gaudir, per compartir plegats la Festa Major.


Ompliu la plaça amb el Ball i assegureu l'èxit de la vostra Festa amb el Conjunt Solimar!


IMATGES

  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major

VÍDEOS

  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major

Orquestra conjunt duo duet trio quartet grup musical de Barcelona per a festa major

La Orquestra Solimar és un conjunt de música de Barcelona per a Festa Major i per altres tipus de cel·lebracions i festes. Demani'ns pressupost sense compromís!


Solimar


Els millors èxits per ballar cantats en directe, repertori variat a mida per cada ocasió, amb música dels anys 60, 70, 80, 90, 2000s i actuals, balls de saló, balls d'envelat i molta marxa, per tenir el millor ambient a la vostra festa.


15 anys d'experiència fent amics a centenars d'actuacions arreu del país, fent ballar públics de totes les edats.


Oferim un servei professional, amb serietat en el tracte i atenció personalitzada.


Assegureu l'èxit de la vostra festa.


Demaneu informació i pressupost:

info@solimarmusica.com

93.512.24.13


Serveis que us oferim:Estils musicals:Youtube

Plugins xarxes socials