Bachata

La Bachata és un ritme ballable originari de la República Dominicana, dins del que s'anomena folklore urbà. Es considera un híbrid del bolero (sobretot, el bolero rítmic) amb altres influències musicals d'origen africà i amb altres estils com el so, el merengue i el txa-txa-txa.


Durant els anys seixanta i principis dels setanta, era menyspreada com música de les classes pobres i era coneguda com "música d'amargui", fent lusió a l'estat de malenconia provocat pel desamor. La seva difusió per aquests anys, va estar limitada a algunes escasses emissores.


L'interès massiu pel ritme va sorgir a partir dels anys 80, amb l'expansió dels mitjans de comunicació, amb l'auge del turisme, i amb l'esforç d'alguns compositors que van veure que havia sorgit un nou gènere. Autors com Luis Dies des dels 80, així com Juan Luis Guerra i Víctor Víctor en els anys 90, van aportar una visió diferent d'aquesta expressió musical d'origen urbà i marginal.IMATGES

  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major

VÍDEOS

  • Grup de Ball de Festa Major
  • Grup de Ball de Festa Major

Orquestra conjunt, duo, trio i quartet musical de Barcelona per ballar, estil musical bachata

Solimar és un conjunt músical de Bachata de Barcelona i d'altres estils musicals, ideal per a les seves cel·lebracions i festes. Demani'ns pressupost!


Solimar


Els millors èxits per ballar cantats en directe, repertori variat a mida per cada ocasió, amb música dels anys 60, 70, 80, 90, 2000s i actuals, balls de saló, balls d'envelat i molta marxa, per tenir el millor ambient a la vostra festa.


15 anys d'experiència fent amics a centenars d'actuacions arreu del país, fent ballar públics de totes les edats.


Oferim un servei professional, amb serietat en el tracte i atenció personalitzada.


Assegureu l'èxit de la vostra festa.


Demaneu informació i pressupost:

info@solimarmusica.com

93.512.24.13


Serveis que us oferim:Estils musicals:Youtube

Plugins xarxes socials