Festa Major a la Residència, per portar alegria a la gent més gran

Tornar al Bloc


Festa Major a la residència per portar alegria a la gent més gran, a les seves famílies i a les persones que en tenen cura.

Actuem regularment a les festes de les residències oferint música cantada en directe, un repertori selecte ple d'alegria, carinyo, ritme, llum, color, tendresa, moviment, calidesa, records… que fa disfrutar a la gent gran, famílies i acompanyants i treballadors. Festa de Nadal, Revetlla de Sant Joan, festes de primavera, estiu, tardor, Castanyada, Sant Jordi, cap d'any, Festa Major, aniversaris, dinars i sopars amb la família i moltes més ocasions especials.

És difícil resumir en un sol article la quantitat de moments tan preciosos i especials que hem viscut plegats. que ens han regalat la gent gran durant els balls i les festes que els oferim. Amb la mateixa dedicació que a un ball de festa major d’un poble a una plaça, o d’una revetlla de sant joan, oferim un repertori especial fet a mida, els cantem des del cor perquè gaudeixin i visquin una estona de la millor música de les nostres festes. Fem música de l’estil i l’energia que convé més en cada moment, sense deixar de fer cançons populars que ells coneixen i reconeixen : ¡ Quina alegria veure cantar i recordar les cançons a aquestes persones, fer-les vibrar, i moure’s i inclús ballar amb els cuidadors i els familiars... ! 

Què dir-vos lo preciós que és també quan vénen a visitar-los familiars i veïns – i a ballar algunes cançons amb ells durant la visita, acompanyar-los, animar-los… o quan ens visiten nens i comparteixen amb ells la festa !

Com ens va dir la Patrícia, directora tècnica de la residència La Ginesta de Castellcir, una residència de les que anem a actuar regularment des de fa temps, " es tracta de donar-li's la millor qualitat de vida i tot el que puguem de bo pels seus últims anys de vida, perquè els passin el millor posible. " Nosaltres creiem també en aquest esperit i col-laborem amb molt de gust amb les residències que tenen aquesta voluntat d'oferir sempre la millor qualitat de vida possible als nostres grans. 

El Duo, Trio, Quartet grup orquestra de ball Solimar ens dediquem des de fa anys a portar el millor de la festa major als nostres grans més grans i a cantar-li's en directe. Ho fem des del cor i amb tot el nostre carinyo i dedicació, acompanyant-los amb les cançons més alegres per fer-los passar una bona estona.

Gràcies de tot cor a totes les responsables i treballadores de les residències per mantenir i millorar constantment la qualitat de l’assistència a aquestes persones. Per la seva feina, el seu afecte, la seva dedicació i la seva vocació. Per molts anys !

Us esperem a totes i a tots, acompanyant-nos a la propera festa, encara que sols sigui durant una estona. La vostra presència i companyia és molt important ! 
  
 


Tornar al BlocVÍDEOSPlugins xarxes socials

Disseny