Ballar en parella, en línia, o 'suelto' : el que importa és moure el cul !

Tornar al Bloc


Els temps canvien i ja fa temps que a les sales de ball hi assisteix gent de totes les edats i condicions. Abans semblava que els balls només eren per la gent gran, o que si no coneixies diferents estils de balls de saló no podies participar a un ball de festa major o a un ball un diumenge per la tarda.
Tot això va canviar : a més de l'entrada de nous i molt diferents ritmes de ball - la majoria llatins - , ara no cal parella per poder ballar en grup. Pràcticament tots els estils de balls de saló es poden ballar en línia seguint determinades coreografies, que acostumen a ensenyar a llocs com centres cívics i culturals i casals de gent gran, apart de les escoles de ball. 
Molta gent també les aprèn sobre la marxa : afegint-se als grups de ball en línia i fixant-se en els moviments del cos.
I per descomptat, quan et cansis de ballar en parella o en grup, pots ballar suelta o suelto l'estona que vulguis ! Els balls són un lloc on moure el cos, disfrutar i divertir-se fent vida social : una diversió saludable a tots els nivells que fins i tot recomanen els metges com a remei a tota mena de mals, tant de la gent gran com de la gent jove... Ja ho saps, anima't i vine a ballar !
 


Tornar al BlocVÍDEOSPlugins xarxes socials