Aniversaris i festes particulars

Tornar al Bloc


Aniversaris i festes particulars


El Conjunt Solimar som un grup de músics de Barcelona amb molta experiència amenitzant festes particulars amb la millor música de tots els estils. Organitzeu una festa a casa, a un restaurant, o a un local? Voleu música cantada en directe per un aniversari especial ? Una sorpresa, un regal diferent ?

 

Assegureu l'èxit de la vostra festa!

 

Amb el Conjunt Solimar tindreu una bona selecció de música per animar i per alegrar, amb les cançons més conegudes de tots els estils. Música durant l'aperitiu, dinar, sopar... la millor festa i molta marxa. Diuen que som propers, que animem molt i que fem un bon repertori... ens agrada ser còmplices de la vostra festa, i donar una bona sorpresa cantant en directe. Si teniu qualsevol dubte, pregunteu-nos. Tenim molta experiència fent festes privades, per públics d'edats i estils molt diferents, i us podem aconsellar.

 

Anem fent el repertori segons l'ambient, perquè tothom s'ho passi bé. A la dreta i al menú de dalt podeu veure alguns dels molts estils musicals que oferim per la vostra festa. Disfruteu de la festa i dels amics, mentre nosaltres ens encarreguem de la música.

 

Demaneu pressupost - 699.15.48.94

solimarmusica@gmail.com

 

ORQUESTRA CONJUNT DUO DUET TRIO QUARTET GRUP MUSICAL DE BARCELONA PER A
La Orquestra Solimar és un conjunt de música de Barcelona per a i per altres tipus de cel·lebracions i festes. Demani'ns pressupost sense compromís!


Tornar al BlocVÍDEOSPlugins xarxes socials