Twist

Twist

El Twist és un ball basat en el rock and roll molt popular al començament de la dècada de 1960, cridat així a partir d'una cançó que el va originar: The Twist. Va ser el primer estil internacional de ball basat en el rock and roll, on les parelles no es tocaven mentre ballaven.

Aquest ball el va popularitzar Chubby Checker el 1960 amb la seva versió del tema de The Twist compost per Hank Ballard en 1959. La versió de Checker va arribar al número u dels rànquings dels Estats Units, i va esdevenir el posseïdor d'un rècord en ser el primer senzill a aconseguir el primer lloc dues vegades en anys diferents. La primera vegada en 1960 i després en 1962.

A Espanya el Twist va arribar el 1962, i va ser llavors quan grups i solistes van començar a versionar i crear nous twist. Alguns d'ells són Lolita twist, 1 el twist del riure, 2 flamenc twist, el twist del rellotge etc.

A Amèrica Llatina, la bogeria pel Twist es va desencadenar també entre els anys 1960-1962 però no per les versions de Checker o Ballard, sinó per la de Bill Haley & His Comets. A Mèxic, van ser grans èxits temes "The Spanish Twist", "Florida Twist i" Twist-er ", on la banda va aconseguir el reconeixement de ser els iniciadors del ball de moda.


Els millors èxits::

Duo Dinámico - Twist twist

Conchita Velasco - La chica ye-yé

Duo Dinámico - LolitaVideos:


Orquestra Conjunt musical de Twist a Barcelona

Solimar és un conjunt músical de Twist de Barcelona i d'altres estils musicals, ideal per a les seves cel·lebracions i festes. Demani'ns pressupost !

El grup Solimar es presenta en formació de Duo, Trio i Quartet musical

Els millors èxits per ballar cantats en directe, repertori variat a mida per cada ocasió, amb música dels anys 60, 70, 80, 90, 2000s i actuals, balls de saló, balls d'envelat i molta marxa, per tenir el millor ambient a la vostra festa.

15 anys d'experiència fent amics a centenars d'actuacions arreu del país, fent ballar públics de totes les edats.

Oferim un servei professional, amb serietat en el tracte i atenció personalitzada.

Assegureu l'èxit de la vostra festa.

Demaneu informació i pressupost

93 114 60 86info@solimarmusica.com

Serveis que us oferim

Estils musicals

Canal de Youtube :

Videos del Conjunt Solimar

Duo
Noia Cantant + Noi Cantant i Teclista
Trio
Noia Cantant + Noi Cantant i Teclista + Guitarrista
Quartet
Noia Cantant + Noi Cantant i Teclista + Guitarrista + Percussionista